Boudoir & erotisk fotografering

Hvad er boudoir fotografering?

Ordet boudoir er fransk og refererer oprindeligt til et lille rum, hvor kvinder kunne løsne deres korset, men er også blevet brugt med reference til kvinders soveværelser eller private rum, hvor de kan klæde om.

Boudoir fotografering betyder derfor fotografering, hvor man inviteres indenfor i kvindens private sfære og fanger intime øjeblikke i kvindens eget univers. Dette foregår som regel i undertøj eller helt nøgen, hvor kønsdele mm. enten er til skue eller dækkes stilfuldt af vinkler samt dine andre kropsdele. Det er vigtigt ikke at forveksle boudoir med pornografi eller nøgenbilleder. Boudoir er en kunstform, hvor kvindekroppen og alle dens facetter hyldes og anerkendes. Det er en måde at styrke kvinders selvværd og få dem til at se deres egen krop på en helt ny måde. Man skal ikke have en bestemt krop, eller være en bestemt alder for at få taget en boudoir-billedserie. Jeg har arbejdet med kvinder, der har vidt forskellige kropstyper på tværs af alle aldersgrupper, og jeg guider dig trygt, sikkert og professionelt gennem processen, uanset hvem du er.

Boudoir fotografering er sin helt egen genre, hvor kvinder kan udtrykke sig selv på præcis den måde de ønsker. Det kan være sensuelt, løssluppent, feminint, sofistikeret, råt, stærkt og ’powerful’, blidt eller noget helt andet. Valget er udelukkende dit, for boudoir er til for at forstærke kvinders selvtillid, så den måde, hvorpå du ønsker at se din egen krop iscenesat, er helt og holdent dit valg.

En oplevelse du har med dig de næste mange år…

 

 

  • Billeder du kan tage frem på de dårlige dage og huske på skønheden og styrken du også indeholder.

  • Billeder du har investeret i dig selv.

  • Billeder du kan give til din elskede, som f.eks som morgengave eller måske bare fordi han/hun fortjener det.

  • Billeder du kan hænge på væggen som kunst eller blot billeder du kan have på telefonen, bare for dig selv.

Hvorfor hyre en boudoir fotograf?

Boudoir er en erotisk kunstform, hvor man med både underspillede og eksplicitte seksuelle undertoner iscenesætter sig selv og sit eget univers på en måde, der er meningsfyldt for én selv. Det kan eksempelvis være som en del af en selvudviklingsrejse, hvor man er ved at lære at anerkende og værdsætte sin krop præcis, som den er. Det kan også blot være fordi man er nysgerrig og ønsker at eksperimentere med nye måder at udtrykke sig selv på og udfordre sine egne grænser. Formålet skal komme indefra og være noget som DU ønsker at gøre for dig selv.

Traditionelt set er boudoirbilleder også blevet brugt som gaver til ens mand om aftenen efter ens bryllup. Det er en smuk måde at ære både én selv og ens forhold på, ved at give sin mand en sensuel og erotisk gave, som måske endda kan være et symbol på det intime bånd, man har med hinanden i sit forhold.

Uanset om du er komfortabel ved idéen eller hvis den er grænseoverskridende men alligevel lidt appellerende, vil jeg gerne snakke med dig om dine muligheder. Som erotisk fotograf har jeg altid kun til hensigt at skabe et trygt rum, hvor du føler dig komfortabel med at udtrykke dig selv. Resultaterne er dine og udelukkende dine, du kan derfor altid gøre det som et selvforstærkende projekt, som ingen andre nogensinde behøver at se. Kontakt mig endelig, så kan vi tage en snak om dine ønsker og muligheder.

 

Hvordan skal du forberede dig på en boudoirfotografering?

På forhånd kan du gøre dig nogle tanker om, hvad du ønsker, samt hvordan du gerne vil udtrykke dig selv. Men du behøver slet ikke at have en fuld plan på forhånd, sammen leger vi med lys og poseringer og undersøger, hvad der fungerer bedst for dig og din personlighed.

Jeg er en boudoir fotograf i Herning, derfor foregår de fleste af mine boudoir-sessioner i mit studie i Herning midtby. Såfremt du foretrækker det, kan jeg dog sagtens tage mit udstyr med til din foretrukne lokation. Det kan med fordel være dit eget hjem men kan også være et andet sted, hvor du føler dig komfortabel og kan være helt dig selv. Tryghed er nøgleordet for en boudoirfotografering, så du har fuld frihed til at vælge det, der gør dig tryg og afslappet.

Inden sessionen kan du med fordel:

  • Finde nogle sæt undertøj, som du gerne vil fotograferes i. Undertøjet skal ideelt set fremstå relativt nyt.
  • Overveje andre ting, som du gerne vil have på under fotograferingen. Det kunne f.eks. være høje hæle, smykker, make-up, neglelak osv.
  • Andre beklædningsgenstande. Boudoir behøver ikke udelukkende foregå helt nøgen men kan også foregå, hvor visse dele af kroppen eksponeres i halvt påklædt tilstand såsom med en sweater, skjorte eller lignende.
  • Andre personlige præg. Hvis du har bestemte genstande eller andet, der har en stor personlig betydning for dig, kan det med fordel inkluderes, hvis det skaber værdi for dig.

Ellers behøver du ikke at gøre andet end at planlægge en tid og møde op. Så vil jeg sørge for, at du får en positiv, berigende og tryg oplevelse, som du sent vil glemme. Har du spørgsmål? Kontakt mig, så afklarer vi sammen dine ønsker til et forløb.

Sådan siger kunderne om oplevelsen

Jeg er dybt taknemmelig…

for den personlige rejse, Jessie tog mig på gennem kameralinsen 🙏❤️🚀 Fra hele livet igennem, i store træk kun at væmmes ved mig selv og min krop og tale meget grimt til den, forvandlede jeg, via Jessies fortolkning, fuldstændigt mit selvbillede…. PÅ TRE TIMER!!!! 🥰🥰🥰🥰 De billeder, jeg så af mig selv, kunne jeg se det smukke i min krop, mit udtryk…  I MIG. Jeg fik øje på mig selv på en helt ny måde, takket være Jessie. Fik øje på mig selv med kærlighed og varme (accept om man vil). Billederne har jeg lyst til at vise hele verden…..men “verden” har set mig sådan hele tiden…. Det er blot først nu, jeg selv har fået øjnene op for det, “verden” så i og om mig. Jeg takker Jessie og ikke mindst min krop hver eneste dag, og har gjort lige siden, jeg forlod studiet.

Af hjertet tak for dig, Jessie.

Jeg kan kun anbefale…

alle og enhver at give sig selv oplevelsen af, hvad Jessie er i stand til at vise gennem sine billeder og kamera 🙏🌹
Rummet hos Jessie er trygt, tillidsfuldt, hyggeligt og nærværende.
Grib chancen…. DU VIL ALDRIG FORTRYDE ❤️🙏

Kærlig hilsen fra Lisbeth

Inden jeg tog mig mod til…

at få taget så smukke billeder har jeg været igennem et vægttab på knap 54 kg og efterfølgende fået fjernet overskydende hud på maven.

Var meget nervøs for at komme…

til denne boudoir session men min nervøsitet blev manet til jorden da jeg trådte ind af døren og blev mødt af den sødeste kvinde Jessie, som fik mit til at blive helt afslappet og hjalp med at udvælge de outfits som jeg havde med. Under fotosessionen var Jessie enormt sød, rosende og dygtig til at guide så man virkelig følte sig i gode hænder og helt speciel og smuk. Jessie viste mig et billede undervejs og jeg kunne ikke holde tårerne tilbage for blev så overraskende over så smuk jeg var på det billede.

Efter udvælgelse af billeder…

(hvilket er meget svært) tog jeg hjem og har aldrig følt mig mere levende, bekræftet, smuk og høj af glæde over hvor fed en oplevelse det har været. Jeg kan kun anbefale Budtz Boudoir.

Knus fra Henriette

Overvejer du en fotografering?

Hvis du er interesseret så skynd dig at skrive til mig gennem denne kontaktformular. Fotograferingen er inkluderet i pakke priserne .

Jeg svarer også gerne hvis du har spørgsmål.

6 + 11 =

Kontakt Info

Bredgade 50, 1. sal 7400 Herning
+45 22 44 26 94
jessie@budtzfotografi.dk

Boudoir fotograf Jessie Budtz.

Jeg håber du har lyst til at udfordre dig selv og få et godt minde med hjem fra en boudoir fotografering.

Jeg glæder mig til at se dig!

Kærlig hilsen

 Jessie 

Hold øje med mit arbejde på Facebook og Instagram, hvor der jævligt bliver delt smukke billeder og kampagner.