GRATIS PAR BOUDOIR SESSION

En date udover det sædvanlige

En boudoir fotograferingen for par er med til at styrke jeres intimitet og foreviger jeres kærlighed til hinanden.

GRATIS FOTOGRAFERING I 2023 ved køb af billeder. ( spar 995 kr )

 

SCROLL NED OG BOOK EN TID

Hvornår har i sidst investeret i en oplevelsesrig date?

Boudoir er en genre inden for fotografiet. En boudoir fotografering sætter gang i en indre proces – indre rejse om du vil.

En proces hvor vi foreviger jeres intimitet og kærlighed.

Det er for rigtig mange kvinder virkelig uden for komfortzonen at blive fotograferet. Grænseoverskridende og sårbart. Ved at give sig selv lov til at træde ud på ukendt grund styrker det accepten, anerkendelsen og kærligheden til dig selv. De fleste af mine kunder er ikke vandt til at stå foran et kamera, så lad dig ikke afskrække af det. Jeg vil vove at påstå at vi alle er fotogene. Jeg vil glæde mig til at fotografere dig!

De smukke kurver og det perfekte lysindfald

Jeg fotograferer boudoir på mange måder. Lyslægningen har rigtig meget at sige om stemningen i et billede. Jeg bruger altid kroppen som skulptur. Når jeg bruger mørk baggrund, dæmpet belysning emmer billederne af mystik og sensualitet. Det er ofte body shoots hvor samspillet mellem lys og skygge viser kroppens smukke kurver og former. I den anden ende af spektret bruger jeg det naturlige lys. Det naturlige lys fremhæver og udtrykker den blide, bløde og romantiske energi. Her bruger jeg ofte lyse materialer og miljøet i studiet som samspiller.

En oplevelse du har med dig de næste mange år…

En par boudoir fotografering hos mig er en helhedsoplevelse. Jeg skaber et trygt rum, hvor jeg giver jer min tid, mit fulde nærvær og tid til afslapning og leg. Jeg guider jer trygt og professionelt gennem oplevelsen. Vi leger med lys og poseringer. Gennem denne fotografering kan i udtrykke jer sammen på smukke og unikke måder under min vejledning.

De fleste af mine kunder er ikke vant til at stå foran et kamera – så lad jer ikke afskrække af det. Jeg vil vove at påstå at vi alle er fotogene og det vil glæde mig at vise dig det. Og oven idet – skaber vi smukke og mindeværdige billeder.

 

  • Billeder i kan tage frem på de dårlige dage og huske på skønheden og styrken i også indeholder.

  • Billeder i har investeret i jeres forhold.

  • Billeder i kan hænge på væggen som kunst eller blot billeder i kan have på telefonen, bare for jer selv.

Se vores indslag i

tv-midtvest

Under sessionen

Ved en par fotosession er mit fokus på jeres forhold og den kærlighed i har sammen. Jeg guider jer trygt og professionelt gennem oplevelsen. Vi leger med lys og poseringer. Gennem denne fotografering hjælper jeg  jer med at udtrykke jer på smukke og unikke måder. Jeg skaber et trygt rum hvor jeg giver jer min tid, mit fulde nærvær og tid til fokus på jer og kun jer.

Se vores indslag fra tv-midtvest, hvor du får et kort men godt indblik i en fotografering.

Overvejer du en fotografering?

Udfyld formularen, så tager vi en snak om dine eller jeres idéer eller spørgsmål til en par boudoir fotografering hos mig.

12 + 6 =

Kontakt Info

Bredgade 50 1. sal 7400 Herning
+45 22 44 26 94
jessie@budtzfotografi.dk

Boudoir fotograf Jessie Budtz.

Jeg håber du har lyst til at udfordre dig selv og få et godt minde med hjem fra en boudoir fotografering.

Jeg glæder mig til at se dig!

kh

Jessie 

Hold øje med mit arbejde på Facebook og Instagram, hvor der jævligt bliver delt smukke billeder og kampagner.