Om Budtz Boudoir

Jeg er Kvindelig boudoir fotograf med mere end 20 års erfaring med boudoir- og portrætfotografering.

Jeg har valgt at specialisere mig i boudoir fotografiet, da  det giver så meget mening og heeling på alle planerEn fotografering hos mig, giver udover en dejlig oplevelse og smukke billeder også  en anden følelse af dig selv,  i krop og sind. Når du lander i dig selv, er du  i stand til at se dig selv i øjnene, med accept  og kærlighed.

Jeg glæder mig til at spejle din skønhed. På indre og ydre plan.

 

Personligt om Jessie

Mit navn er Jessie,  jeg er 48 år og mor til 3 teenage døtre. Jeg er uddannet fotograf og har arbejdet med faget de sidste 20 år – Både som ansat fotograf og som selvstændig. Derudover har jeg en 2 årig coach og terapeut udannelse som jeg intuitivt altid bruger i mit virke som fotograf. Min styrke ligger i nærværet og nysgerrigheden på de mennesker jeg fotograferer.

NudeArt er min absolutte favorit genre inden for faget. Der kan jeg i ordets forstand tegne med lys. Det er smukt at bruge kroppen som skulptur og brugen af lys og skygge kan være magisk. Derudover elsker jeg at træde ind i det sårbare rum, hvor mennesker viser sig med alt hvad de indeholder. Min styrke ligger i at kunne guide kunden og intuitivt fornemme det menneske jeg står overfor, for dermed at skabe den ro og tryghed der skal til for at skabe den fine oplevelse og de gode billeder. Fotograferingen kan  være et terapeutisk redskab i processen for at styrke dit selvværd.

Kærlig hilsen 

Jessie Budtz

Boudoir Fotograf

Fotostudiet

Mit fotostudie er placeret centralt i Herning og er indrettet med seng og vintage møbler for at skabe en stemning i mine boudoir billeder. Jeg har med mine møbler i studiet mulighed for at indrette og skabe forskellige miljøer i eklusivt vintage eller hotelværelse stil.

Udover mine møbler har studiet et fantastisk gyldent parketgulv som matcher mine møbler perfekt. I studiet er væggende malede i forskellige jordfarver i både lyse og mørke nuancer. Jeg har også klassiske fotobaggrunde til at skabe klassisk fotostudie billeder uden miljø – hvilket er med til at skabe en bred mulighed for kreativitet og spændende variation.

Indretningen hos Budtz boudoir fotostudie.

Smukke kurver og det perfekte lysindfald

Jeg fotograferer boudoir på mange måder.

Lyslægningen har rigtig meget at sige, om stemningen i et billede.

Jeg bruger altid kroppen som skulptur. Når jeg bruger mørk baggrund og dæmpet belysning, emmer billederne af mystik og sensualitet. Det er ofte body shoots hvor samspillet mellem lys og skygge viser kroppens smukke kurver og former.

I den anden ende af spektret bruger jeg det naturlige lys. Det naturlige lys fremhæver og udtrykker den blide og femimine energi. Her bruger jeg ofte lyse materialer og miljøet i studiet som samspiller. Mit smukke studie er udelukkende valgt ud fra det smukke lysindfald fra vinduerne.

Boudoir fotosessioner

Gå ind og læs mere om de to forskellige typer boudoir sessioner jeg tilbyder og bliv klogere på hvad en boudoir fotografering kan. Hvis du har nogle spørgsmål så tag endelig kontakt til mig.

Boudoir session

Par boudoir session

Følg med og bliv inspireret

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær en af de første til at modtage nyheder, tilbud samt eksklusive konkurrencer, tips og tricks.