HANDELSBETINGELSER HOS Budtz Boudoir

 

 

PRISER:
HOS BUDTZ BOUDOIR TAGER VI FORBEHOLD FOR EVENTUELLE FEJL I VORES ANGIVNE PRISER. ENDVIDERE FORBEHOLDER VI OS RET TIL AT ÆNDRE I PRISERNE UDEN FORUDGÅENDE SAMTYKKE. DER TAGES FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER.

BETALING:
BUDTZ BOUDOIR  MODTAGER BETALING MED MOBILEPAY, BANKOVERFØRSEL OG KONTANT. BETALINGEN SKAL SKE I FORBINDELSE MED DIN BESTILLING.

DER ER MULIGHED FOR AT BETALE DET FULDE BELØB PÅ EN GANG, ELLER DELE BETALINGEN OP OVER MAX  4 GANGE. DU VIL FØRST MODTAGE DIN BESTILLING, EFTER DET FULDE BELØB ER REGISTRERET .

ALLE BELØB ER I DKK. DANSKE KRONER OG INCL. MOMS. 

REKLAMATIONSRET:
DER GIVES 2 ÅRS REKLAMATIONSRET I HENHOLD TIL KØBELOVEN. VORES REKLAMATIONSRET GÆLDER FOR FEJL I MATERIALE OG/ELLER FABRIKATION. DU KAN FÅ VAREN REPARERET, OMBYTTET, PENGENE RETUR ELLER AFSLAG I PRISEN, AFHÆNGIG AF DEN KONKRETE SITUATION. REKLAMATIONEN GÆLDER IKKE FEJL ELLER SKADER BEGÅET VED FORKERT HÅNDTERING AF PRODUKTET/YDELSEN. DU SKAL REKLAMERE I “RIMELIG TID” EFTER DU HAR OPDAGET MANGLEN/FEJLEN.              BUDTZ BOUDOIR VIL DÆKKE RETURNERINGSOMKOSTNINGER I ET RIMELIGT OMFANG.

DER ER INGEN REKLAMATIONSRET PÅ DIGITALE PRODUKTER, OG BUDTZ BOUDOIR  KAN IKKE STILLES TIL ANSVAR FOR, AT DIGITALE PRODUKTER KAN SE ANDERLEDES UD PÅ ANDRE COMPUTERE.

OPLEVER DU PROBLEMER MED DIT DIGITALE PRODUKT, KAN DU KONTAKTE BUDTZ BOUDOIR ,  SÅ HJÆLPER VI GERNE MED, AT FORSØGE AT UDRETTE EN LØSNING.  DETTE VIL DOG IKKE ALTID VÆRE MULIGT, DA BUDTZ BOUDOIR IKKE ER ANSVARLIG FOR F.EKS. SKRÆMINDSTILLINGER, ANDERLEDES SKÆRMFARVER MM.

MISTER DU DINE DIGITALE PRODUKTER F.EKS. I TILFÆLDE AF SERVERNEDBRUD, VIL BUDTZ BOUDOIR SENDE  DINE DIGITALE PRODUKTER IGEN UDEN BEREGNING , SÅFREMT DE STADIG LIGGER I BESIDDELSE HOS BUDTZ BOUDOIR . HAR VI IKKE LÆNGERE DINE BILLEDER ELLER DIGITALE PRODUKTER, KAN BUDTZ BOUDOIR IKKE STILLES TIL ANSVAR FOR. DERFOR ANBEFALES DU TIL, AT OPBEVARE DINE DIGITALE BILLEDER PÅ MINDST TO FORSKELLIGE ENHEDER.

REFUSION:
HVIS DER ER TALE OM REFUSION, BEDES DU MEDSENDE BANKOPLYSNINGER I FORM AF REG.NR OG KONTO.NR, SÅ DET AFTALTE BELØB KAN OVERFØRES. DISSE OPLYSNINGER KAN UDEN RISIKO OPLYSES PR. MAIL ELLER ANDEN ELEKTRONISK FORM, DA DET IKKE ER FØLSOMME OPLYSNINGER OG KUN VIL BLIVE ANVENDT TIL VORES OPFYLDELSE AF REFUSIONEN.

FORUDBETALING OG FORTRYDELSE:
FORTRYDER DU DIN BESTILLING AF TID, OG ØNSKER DU AT FÅ REFUNDERET DIN BETALING AF FOTOGAFERING, SKAL DETTE SKE MINDST 2 UGER  FØR FØR DIN TID HOS BUDTZ BOUDOIR . VED SYGDOM KAN VI FLYTTE DIN TID.

MELDER DU AFBUD EFTER OVERSTÅENDE,, TIL DIN TID, REFUNDERES DIN FAKTURA IKKE.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN:
FØLGENDE VARETYPER INDGÅR IKKE I FORTRYDELSESRETTEN:

– VARER, SOM ER FREMSTILLET EFTER FORBRUGERENS SPECIFIKATIONER ELLER HAR FÅET ET TYDELIGT PERSONLIGT PRÆG.

– FORSEGLEDE VARER, SOM AF SUNDHEDSBESKYTTELSES- ELLER HYGIEJNEMÆSSIGE ÅRSAGER IKKE ER EGNET TIL AT BLIVE RETURNERET, OG HVOR FORSEGLINGEN ER BRUDT EFTER LEVERINGEN.

– VARER, DER GRUNDET SIN ART BLIVER ULØSELIGT BLANDET SAMMEN MED ANDRE VED LEVERING.

– VARER, HVOR PLOMBERINGEN ER BRUDT.

– UDFØRTE IKKE-FINANSIELLE TJENESTEYDELSER, HVIS LEVERING AF TJENESTEYDELSEN ER PÅBEGYNDT MED FORBRUGERENS FORUDGÅENDE UDTRYKKELIGE SAMTYKKE OG ANDERKENDELSE AF, AT FORTRYDELSESRETTEN OPHØRER, NÅR TJENESTEYDELSEN ER FULDT UDFØRT.

– LEVERING AF DIGITALT INDHOLD, SOM IKKE LEVERES PÅ ET FYSISK MEDIUM, HVIS UDFØRELSEN ER PÅBEGYNDT MED FORBRUGERENS FORUDGÅENDE UDTRYKKELIGE SAMTYKKE OG ANERKENDELSE HERAF, AT VEDKOMMENDE DERMED MISTER SIN FORTRYDELSESRET.

– AVISER, TIDSKRIFTER ELLER MAGASINER DOG UNDTAGET ABONNEMENTSAFTALER FOR SÅDANNE PUBLIKATIONER.

– AFTALER INDGÅET PÅ OFFENTLIG AUKTION.

– VARER, DER FORRINGES ELLER FORÆLDES HURTIGT.- DIGITALE PRODUKTER DER ER TAGET I BRUG. MED TAGET I BRUG MENES DER, AT HVIS DET DIGITALE PRODUKT ER DOWNLOADET SÅ ER DET TAGET I BRUG OG KAN IKKE FORTRYDES.

RETURNERING:
DU SKAL AFHOLDE DE DIREKTE UDGIFTER I FORBINDELSE MED RETURNERING. VED RETURNERING ER DU ANSVARLIG FOR, AT VAREN ER PAKKET ORDENTLIGT IND. DU SKAL VEDLÆGGE EN KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSEN. 

DU BÆRER RISIKOEN FOR VAREN FRA TIDSPUNKTET FOR VARENS LEVERING OG TIL, VI HAR MODTAGET DEN RETUR.

VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT PR. EFTERKRAV.

GENERELLE OPLYSNINGER

BUDTZ BOUDOIR

BREDGADE 50 , 1.  7400 HERNING        CVR NR.: 28571550
TELEFON: 22442694
EMAIL:  jessie@budtzfotografi.dk

LEVERING:

BUDTZ BOUDOIR AFTALER LEVERINGSDATOER MED HVER ENKELT KUNDE.
GENNEMSNITLIG LEVERINGSTID ER CA . 3-4 UGER. 

 

DER ER MULIGHED FOR AFHENTNING AF ORDREN I STUDIET, EFTER AFTALE MED BUDTZ BOUDOIR

VI SENDER TIL HELE DANMARK .

FRAGTPRIS MED GLS 99 KR

 

REKLAMATION:
DU FRASIGER DIG DINE 14 DAGES FORTRYDELSESRET, I DET DU PLACERER DIN BESTILLING PÅ FOTOGRAFISKE PRODUKTER. DIN BESTILLING HAR INGEN ØKONOMISK VÆRDI FOR ANDRE, SÅ VI KAN DERFOR IKKE STÅ TIL ANSVAR FOR FORTRYDELSE.

FORTRYDELSESRET:
IFØLGE KØBELOVEN ER DER DESVÆRRE IKKE FORTRYDELSESRET PÅ DIGITALE PRODUKTER.  MEN LEVER PRODUKTET IKKE OP TIL DIN FORVENTNING, SÅ KONTAKT OS VENLIGST.

HAR DU KLAGER OVER REDIGERING AF PRODUKTET, SÅ KONTAKT OS, SÅ VI KAN FINDE EN LØSNING SAMMEN.