Budtz fotografi

Mere end 20 års erfaring med boudoir- og portrætfotografering

Mit navn er Jessie,  jeg er 47 år og mor til 3 teenage døtre. Jeg er uddannet fotograf og har arbejdet med faget de sidste 20 år. Både som ansat fotograf og som selvstændig. Derudover har jeg en 2 årig coach og terapeut udannelse som jeg intuitivt altid bruger i mit virke som fotograf. Min styrke ligger i nærværet og nysgerrigheden på de mennesker jeg fotograferer. NudeArt er mit absolutte favorit genre inden for faget. Der kan jeg i ordets forstand tegne med lys. Det er smukt at bruge kroppen som skulptur og brugen af lys og skygge kan være magisk. Derudover elsker jeg at træde ind i det sårbare rum , hvor mennesker viser sig med alt hvad de indeholder,- Min styrke ligger i at kunne guide kunden og intuitivt fornemme det menneske jeg står overfor , for dermed at skabe den ro og tryghed der skal til for at skabe den fine oplevelse og de gode billeder. Fotografi kan ofte være en terapeutisk proces for modellen.

Jessie Budtz

Fotograf

Tør du?

Springe ud af din komfortzone…

Det er for rigtig mange kvinder virkelig uden for komfortzonen at blive fotograferet. Grænseoverskridende og sårbart. Ved at give sig selv lov til at træde ud på ukendt grund styrker det accepten, anerkendelsen og kærligheden til dig selv.

De fleste af mine kunder er ikke vandt til at stå foran et kamera, så lad dig ikke afskrække af det. Jeg vil vove at påstå at vi alle er fotogene. Jeg vil glæde mig til at fotografere dig!

 

De smukke kurver og det perfekte lysindfald

Jeg fotograferer boudoir på mange måder.

Lyslægningen har rigtig meget at sige om stemningen i et billede. Jeg bruger altid kroppen som skulptur. Når jeg bruger mørk baggrund, dæmpet belysning emmer billederne af mystik og sensualitet. Det er ofte body shoots hvor samspillet mellem lys og skygge viser kroppens smukke kurver og former.

I den anden ende af spektret bruger jeg det naturlige lys. Det naturlige lys fremhæver og udtrykker den blide og femimine energi. Her bruger jeg ofte lyse materialer og miljøet i studiet som samspiller.

Mit smukke studie er udelukkende valgt ud fra det smukke lysindfald fra vinduerne.

Giv dig selv en  uforglemmelig oplevelse

Smukke ord fra 3 af mine mange dejlige kunder

Hvis du går i tankerne om en boudoir fotografering

Så er JESSIE den helt rigtige.

Hun kan få det smukkeste frem i kvindekroppen. Hun viste mig hvordan et vægttab på 25 kg ser ud. Jeg kunne ikke selv se det før jeg så billederne. Tak jessie

 

 

Få et selvtillids boost

Jeg er så glad for dine billeder.

Jeg kigger på dem dagligt og kan mærke at billederne og du har gjort en kæmpe forskel  for mig.

Se dig selv i et nyt lys

Jessie var skap til at spore sig ind på mine ønsker med billederne og resultatet blev en virkelig fin balance mellem det feminine og sårbarheden .Resultatet overraskede mig positivt.

Meget meget behagelig og livsbekræftende oplevelse at møde dig Jessie. Tak for din tid og tålmodighed.