Den perfekte oplevelse med din udkårne

Trænger i til at få styrket jeres intimitet? ❤️

 

Gennem en boudoir fotografering som par styrkes jers forhold og i får samtidig foreviget jeres kærlighed til hinanden.

 

Det kræver mod at tage skridtet – men det er det værd, fordi i bliver stolt af at træde udenfor jeres comfort zone – og se de smukke og unikke billeder af jer, som i altid kan kigge tilbage på med stolthed.

 

En boudoir fotografering er for kvinder i alle størrelser og aldre.

 

 

 

*Der er begrænsede tider – tilbuddet gælder mens pladser haves
*De billeder du ønsker med hjem, skal tilkøbes

 

Hvornår har i sidst investeret i en oplevelsesrig date?

Boudoir er en genre inden for fotografiet. En boudoir fotografering sætter gang i en indre proces – indre rejse om du vil.

En proces hvor vi foreviger jeres intimitet og kærlighed.

Det er for rigtig mange kvinder virkelig uden for komfortzonen at blive fotograferet. Grænseoverskridende og sårbart. Ved at give sig selv lov til at træde ud på ukendt grund styrker det accepten, anerkendelsen og kærligheden til dig selv. De fleste af mine kunder er ikke vandt til at stå foran et kamera, så lad dig ikke afskrække af det. Jeg vil vove at påstå at vi alle er fotogene. Jeg vil glæde mig til at fotografere dig!

De smukke kurver og det perfekte lysindfald

Jeg fotograferer boudoir på mange måder. Lyslægningen har rigtig meget at sige om stemningen i et billede. Jeg bruger altid kroppen som skulptur. Når jeg bruger mørk baggrund, dæmpet belysning emmer billederne af mystik og sensualitet. Det er ofte body shoots hvor samspillet mellem lys og skygge viser kroppens smukke kurver og former. I den anden ende af spektret bruger jeg det naturlige lys. Det naturlige lys fremhæver og udtrykker den blide, bløde og romantiske energi. Her bruger jeg ofte lyse materialer og miljøet i studiet som samspiller.

En oplevelse du har med dig de næste mange år…

En par boudoir fotografering hos mig er en helhedsoplevelse. Jeg skaber et trygt rum, hvor jeg giver jer min tid, mit fulde nærvær og tid til afslapning og leg. Jeg guider jer trygt og professionelt gennem oplevelsen. Vi leger med lys og poseringer. Gennem denne fotografering kan i udtrykke jer sammen på smukke og unikke måder under min vejledning.

 

De fleste af mine kunder er ikke vant til at stå foran et kamera – så lad jer ikke afskrække af det. Jeg vil vove at påstå at vi alle er fotogene og det vil glæde mig at vise dig det. Og oven idet – skaber vi smukke og mindeværdige billeder.

 

  • Billeder i kan tage frem på de dårlige dage og huske på skønheden og styrken i også indeholder.

  • Billeder i har investeret i jeres forhold.

  • Billeder i kan hænge på væggen som kunst eller blot billeder i kan have på telefonen, bare for jer selv.

Se vores indslag i

tv

Om Budtz Boudoir

Min mission er at hjælpe kvinder til at elske og acceptere sig selv og at styrke pars intimitet og forhold. Jeg guider jer trygt og professionelt gennem oplevelsen. Vi leger med lys og poseringer. Gennem denne fotografering hjælper jeg jer med at udtrykke jeres forhold på smukke og unikke måder. Jeg skaber et trygt rum hvor jeg giver jer min tid, mit fulde nærvær og tid til fokus på jer og kun jer.

Se vores indslag fra tv-midtvest, hvor du får et kort men godt indblik i en fotografering.

Eller klik ind på og få et indblik Regitze og Karstens boudoir fotografering:

https://www.dr.dk/drtv/se/fede-forhold_-vores-fremtid-ser-lys-ud_391795

Jessie Budtz

Fotograf

Overvejer i en fotografering?

Udfyld formularen for at forespørge en tid. Så tager vi en snak om jeres idéer og spørgsmål til en boudoir fotografering hos mig, og får aftalt et tidspunkt for fotograferingen.

Fotograferingen er gratis (Billeder er ikke inkluderet). Tilbuddet gælder kun mens der er ledige pladser.
Der betales dog et depositum på 500 kr for reservering af tiden som fratrækkes billedkøb.

 

1 + 15 =

Kontakt-info

Bredgade 50 1. sal 7400 Herning

jessie@budtzfotografi.dk

+45 22 44 26 94

Boudoir fotograf Jessie Budtz.

Jeg håber du har lyst til at udfordre dig selv og få et godt minde med hjem fra en boudoir fotografering.

Jeg glæder mig til at se dig!

Mvh. Jessie Budtz 

Hold øje med mit arbejde på Facebook og Instagram, hvor der jævligt bliver delt smukke billeder og kampagner.